English French German Macedonian

Од соработката со Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Како дел од практичната настава на студентите до Педагошкиот факултет - Битола по предметот библиотекарство, на ден 27.11.2018, во НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола беше одржано предавање за студентите од III година од групата воспитувачи под менторство на проф. д-р Добри Петровски. Предавањето беше на тема Организациска поставеност и современа функција на Библиотеката кое беше одржано од страна на м-р Јелена Петровска, библиотекар советник. Во текот на посетата студентите беа запознаени со одделите на Библиотеката.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер