English French German Macedonian

Известување за одложување на обуки за ден 10.11.2018 во НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Националната установа - Универзитетската библиотека „Св. Климент Охридски“ - Битола и едукативниот центар Арс Ламина од Скопје ги известуваат заинтересираните во врска со одржувањето на обуките на теми: „Изградување на правилен изговор и говор кај децата“ и „Социоемоционален развој кај децата“ кои требаше да се одржат на ден 10.11.2018 година ќе бидат одложени, поради мал број на пријавени учесници.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер