English French German Macedonian

Куферот од Берлин

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Беше потребна храброст да се остане, но уште поголема да се замине..

Таа знаеше што мора да направи.

Што се памети најмногу од сè:

Страв?

Бол?

Глад?

Љубов?

Берлин 1992.

Вера Милер е успешен адвокат, позната по решавање и на најзамрсените случаеви на исчезнување на луѓе по падот на Берлинскиот ѕид.

Сепак, таа никако не успева да влезе во трага на нејзините билошки родители.

Нејзиниот живот е организиран, постојан и мирен се додека во канцеларијата не влезе Ханс Бауер, старец на залезот на својот живот.

Сè што бара од Вера е да му помогне да ја пронајде својата одамно изгубена љубов...

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер