English French German Macedonian

Продолжуваат активностите за санација и осмислен простор

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Вработените заедно со в.д. директор Јелена Петровска ги заградија надворешните скали кои повеќе години имаа проблем од хигиенски причини кои  го нарушуваа изгледот на институцијата. Влезот е разубавен со жардињери и хортикултурно уредување, како и со поставување  на информациска табла за потребите на културните и други институции во градот. Се предвидуваат и други активности поврзани со функционално осмислен простор во Библиотеката за потребите на нејзините корисници.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер