English French German Macedonian

Посета на културно историски споменици

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Учениците со помош на  волонтерот од Мировен корпус David Scrivener и туристичкиот водич Андреј Мачковски, освен што учеа на англиски јазик кои се и како се изговараат културно историските споменици во Битола, имаа можност и истите да ги посетат. На следниот линк можете да ги погледнете фотографиите од посетата https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10156683891443679&

10.08.2018

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер