Нова летна шема, 2018

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Почитувани читатели, во насока кон подобрување на книжевниот фонд и задоволување на Вашите потреби, Библиотеката ги набави новите наслови и продолженија од најпопуларните и најбарани книги за летниот период.

Ве повикуваме и понатаму да ни предлагате наслови и автори кои сакате да се најдат на нашите полици, а ние ќе се трудиме и во иднина да излегуваме во пресрет на Вашите потреби. Во периодот кој следува, следната листа на наслови ќе биде дополнета со нови изданија кои пристигнуваат:

Паднатите ангели – Тара Хајланд

Сестрата создадена од бура – Лусинда Рајли

Господар на сенките – Донато Каризи

Далеку од вистината – Линвуд Баркли

Тајната ќерка – Шилпи Сомаја Гауда

Ејми Сноу – Трејси Рис

23 – Линвуд Баркли

Одговорот на Јулија – Глен Диксон

Лавиринт на духовите – Карлос Луис Зафон

Сподели на Facebook