English French German Macedonian

Работилница „Калиграфија - Ракописот како уметност“

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )Дали ја знаетете историјата на таблетот? Ќе биде интересно да зборуваме на овие теми. За време на оваа работилница ќе работиме мотивирачки и практични вежби за усовршување на ракописот. Соодветна е за деца од 7 до 12 години, но и за повозрасни дечиња кои сакаат да го подобрат својот ракопис.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер