Други активности 23.05.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

ТРКАЛЕЗНА МАСА-ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА ПИСАТЕЛИТЕ

Тркалезната маса се одржа во роднокрајниот оддел на Библиотеката истиот ден со почеток во 10 часот, писателите ги најавуваше г-дин Николче Валјановски вработен во Библиотеката.

Сподели на Facebook