English French German Macedonian

„Како го победив ракот“ - Билјана Јанеска

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

На ден 12.5.2018 година, во организација на НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола се одржа предавање на тема „Како го победив ракот“ со Билјана Јанеска.Сите ние, пријатели, пријатели на пијатели, познати и непознати, сите кои на било каков начин, дирекно или кај свој близок сте засегнати со темата канцер. Модератор на настанот беше Фадил Ибишовски. Присутните на настанот имаа можност да ја слушнат животната приказна на Билјана, која го победи ракот. За слушнат што е герсон терапија и нејзината примена. Нејзината иснпирација, позитивната енергија и мисли кои и помогнаа. Одличен настан за целата борба, за животот, за предизвиците, здравата храна итн.

Здравите луѓе слушнаа  повеќе за здравјето и како да се заштитат и да си го подобрат квалитетот на живеење. На следниот линк следат повеќе фотографии https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10156531453513679

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер