English French German Macedonian

Mотивациски говор на Бруно Шимлеша - “Школо за љубовта“

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

На ден 06.06.2018 година во преполнетата сала на НУУБ „Св.Климент Охрхидски“ - Битола се одржа работилница - мотивациски говор на Бруно Шимлеша - “Школо за љубовта“ За сé не учат, но најмалку за љубовта и љубовните односи, а за тоа најмногу треба да учиме... → Како здрaво да се сакaме себеси?! → Како да се осмелиме да бидеме искрени (кон себе и кон другите)?! →

Како зрело да ги прифатиме меѓусебните разлики?! → Како да се привлече партнерот со кој можеме вистински да бидиме среќни?! → Како да се извлече максимум од љубовниот однос, доколку сме веќе во врска?! ... секако, ќе има многу простор за прашања од страна на публиката. Бруно Шимлеша е најпознатиот хрватски стручњак за љубов. Но, најважно е да се каже дека, ТОЈ го живее она за што подучува. Темата “Школо за љубовта” е интересна и корисна за публика од сите возрасти над навршени 16 години живот. На следниот линк следат повеќе фотографии  https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10156514191068679

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер