Други активности 22.05.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

ВТОРА РОДНОКРАЈНА СРЕДБА НА ПИСАТЕЛИ

Во организација на Библиотеката на 22 Мај 2007 година, (вторник) во 12 часот во салата за промоции во Библиотеката со работа започна Втората роднокрајна средба на Битолски писатели од Р. Македонија. Присутните писатели и гости ги поздрави директорот на Библиотеката г-дин Науме Ѓорѓиевски кој воедно и ја отвори средбата. Средбата ја водеше г-ѓа Силвана Петрова.

Сподели на Facebook