English French German Macedonian

Покана за промоција на книги, 18.4.2018

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

НУ – Универзитетска библиотека
„Св. Климент Охридски“ – Битола

и

Педагошки факултет при
Универзитет „Св. Климент Охридски“ – Битола

Ве покануваат на
П Р О М О Ц И Ј А
на книгите

„Стандарден македонски јазик“
проф. д-р Виолета Јанушева

Промотори

проф. д-р Људмил Спасов
проф. д-р Димитар Пандев

и

„Академско пишување 1“
проф. д-р Виолета Јанушева
доц. д-р Бисера Костадиновска-Стојчевска

Промотори

проф. д-р Ирина Петровска
проф. д-р Добри Петровски

18.4.2018 (среда) во 12 часот
НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола
(Сала за промоции)

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер