English French German Macedonian

Библиотекарите од НУУБ „Св. Климент Охридски“ во посета на библиотека „Тими Митко“, Корча (Албанија), 10.03.2018

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

НУУБ „Св. Климент Охридски” – Битола, на ден 10.03.2018 год. организираше еднодневена екскурзија до Албанија со посета на Корча, Москополе и Поградец.
Вработените од установата имаа можност да ја посетат библиотеката „Тими Митко”. На средбата директорите од двете институции се договорија за заедничка соработка, идни проекти и размена на искуства од тековното работење.
Особен интерес предизвика посетата на православната црква „Христово Воскресение“ во Корча, како и посетата на Москополе и Поградец.

https://www.facebook.com/nuub.mk/posts/10156378036778679

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер