English French German Macedonian

Работна средба во Хоспис „Сју Рајдер“ – Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

 

Во рамки на посетата на Хоспис „Сју Рајдер“ – Битола на ден 07.03.2018 година, беше остварена работна средба на м-р Јелена Петровска директорка на НУУБ „Св.Климент Охридски“ –Битола со д-р Евангелос Папандимитриу – раководител на Сју Рајдер – Битола на која се разговараше за реализација на заеднички идни активности во насока на збогатување на културно забавниот живот на корисниците на Хосписот.

 

 

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер