English French German Macedonian

Работна средба во НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола, 14.02.2018

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

На ден 14.02.2018 НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола, се одржа работна средба со в.д. директорот м-р Јелена Петровска, директорот на ОУ „Св. Климент Охридски“ - Битола Гордана Анастасова и Снежана Стојановска, еко координатор.

На средбата се разговараше за идната соработка на Библиотеката со училиштето во областа на екологијата како и спроведување на други заеднички програми и активности поврзани со образованието и културата, книгата и книжевното творештво преку разни форми на презентација и популаризација.


Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер