Изложби 5.09.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) По повод 8 ми Септември - Денот на независноста на Р. Македонија,  (третиод Илинден) Библиотеката за негово одбележување припреми изложба на книги кои содржински се однесуваат за создавањето на државата како самостојна и суверена Република Македонија. На изложбата која е поставена во холот на Библиотеката се презентирани голем број на  монографски публикации од фондот со кој располага Националната и Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од нашиот град.
Сподели на Facebook