English French German Macedonian

“Фауна и Флора – право на живот во здрава средина“

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Во рамките на проектот за одбележување на човековите права, пред влезот на библиотеката се црта на графит мурал на тема “Фауна и Флора – право на живот во здрава средина“ Настанот го организираат Француската Алијанса од Битола, Француската амбасада и Националната установа Универзитетската библиотека „Св.Климент Охридски“ – Битола. Прекрасното дело го цртаат уметниците Herve Potelle I Alexandre Rajkovic. На следниот линк можете да погледнете повеќе фотографии https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10156128600088679

 

 

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер