Изложби 04.03.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) По повод годишнината од смртта на Манаки во холот на Библиотеката беше поставена изложба на книги посветени на Браката Манаки од фондот со кои располага Библиотеката.
Сподели на Facebook