English French German Macedonian

„Кошмар“ -Лаш Кемплер

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Безживотното тело на млада жена е пронајдено на брод, и сите знаци укажуваат на тоа дека била удавена. Но, најчудното нешто е што нејзините алишта се сосема суви.
Следниот ден во Стокхолм пронајден е обесен човек, станот е целосно празен. Неминовно се поставува прашањето како успеал да се обеси без ниту едно парче мебел во домот?

Детективот Лина започнува да ги составува парчињата на сложувалката. Двете навидум неповрзани мистерии излегува дека се дел од многу похаотичен опасен план. Вистински кошмар.
Кеплер е авторот на бестселерот Хипнотизер, па сите кои уживавте во таа книга, со сигурност ќе ви се допадне и оваа.

 

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер