English French German Macedonian

Фрагарија

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Необичен живот. Претерана совршеност. Неслучајна средба. Многу тајни. Закани. Нов свет. Стари пријатели. Зло. Една авантура. Шест надежи. Моќи.

Животот на Лиетус Кетрин ќе се сврти наопаку кога ќе го сретне Дезмонд, кој ја запознава со еден нов свет. Лиетус открива дека има моќ и дека е новиот водач на Фрагарија.

заедно со Дезмонд заминуваат во Фрагарија каде што од златната карпа недостигаат пет парчиња кои мораат да се пронајдат. ХАвија ПАркер, најдобрата другарка на Лиетус, станува сојузник на лошиот Девил...

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер