English French German Macedonian

Сите црвенкапи се исти

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Приказна за една изгубена генерација во која авторот со реален пристап и јазик силно го развива сижето на романот кој се однесува на еден колку реален, толку и имагинарен или нереален свет и начин на живот, каде што допира дното, а со што се укажува на една вистина која е присутна во современиот начин на живеење, пред сè на младите луѓе. Главниот јунак, кој е авторовото алтер-его, го раскажува својот губитнички, безнадежен живот кој го живее меѓу стихијноста, демоните и пороците во својот изобличен град, меѓу изобличени луѓе, во изобличена земја...

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер