Изложби 18.1.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) По повод смртта на Академик Никола Кљусев, прв премиер на самостојна и суверена Македонија во холот на Библиотеката беше поставена изложба на книги ИН МЕМОРИАМ. На изложбата беа изложени сите негови книги кој тој ги напишал вкупно 34 од областа на литературата и економијата а кои се составен дел на фондот на Библиотеката.
Сподели на Facebook