English French German Macedonian

Насмевка со цимет

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

Виртуозна љубовна приказна, сместена во Градот на Светлината... Љубовен триаголник помеѓу еден зрел француски режисер, неговата петнаесет години помлада сопруга - македонска актерка во подем и нејзиниот поранешен сопруг, привлечен сликар од Њујорк.

Интензивен „емотивен танц“ помеѓу главните актери на романот, чудесно преплетување на нивните реминисценции од минатото, но и на комплицираните нитки на сегашноста...

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер