Промоции 19.12.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРОМОЦИЈА НА КНИГА
“РЕЧНИК НА ДЕМИРХИСАРСКИОТ ГОВОР”
од Радован П. Цветковски и Божо Стефановски
Националната и Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола и Издавачот “Академски печат”од Скопје по повод 2008 - Година на македонскиот јазик и Месецот на Блаже Конески на 19 Декември 2008 година, во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организираја Промоција на книгата “Речник на демирхисарскиот говор” од авторите Радован П. Цветковски и Божо Стефановски од Битола. Промотор на книгата беше проф. д-р Кирил Трајковски.
Сподели на Facebook