Промоции 05.12 (петок) во 12 часот

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас ) ПРОМОЦИЈА НА КНИГА
ЗНАЧАЈНИ ЛИЧНОСТИ ЗА БИТОЛА - ПИСАТЕЛИ .

Книгата е во издание на Библиотеката од авторите: Ленче Андоновска, Науме Ѓорѓиевски, Благој Николов, Гордана Пешевска, Анета Стефановска и Светлана Талеска и соработниците: Милка Котевска и Александар Крстев. Промотори: Радован П. Цветковски, проф. д-р Драги Михајловски и г-дин Петре Димовски.
Сподели на Facebook