Промоции 21.11.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРОМОЦИЈА НА КНИГА
Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” и Општината Битола на 21 Ноември 2008 година, во 12 часот во салата за промоции организираја промоција на книгата “ФИЛИП ВТОРИ МАКЕДОНЕЦОТ” од авторите Ангелина Маркус и Ристо Поповски. Промотор на книгата беше проф. д-р Владимир Михајловски.
Сподели на Facebook