Промоции 20.11.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРЕДАВАЊЕ И ПРОМОЦИЈА НА КНИГА
“СУШТИНА НА СЕГАШНАТА МЕЃУНАРОДНА ФИНАНСИСКА КРИЗА”

Македонското научно друштво од Битола во салата за промоции на Библиотеката на 20 Ноември во 12 часот го организираше ова предавање на Проф. д-р Тихомир Јовановски. По предавањето и дискусијата се одржа промоција на книгата на професорот д-р Тихомир Јовановски “Економија за менаџери”
Сподели на Facebook