English French German Macedonian

Литературно читање

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола и ОУ „Кирил и Методиј“ - Битола на ден 19.5.2017 година (петок) организираа литературно читање. На литературната средба се претставијамлади таленти од основните училишта во Битола. Литературното читање е дел од мајските празнувања во чест на Св. Кирил и Методиј, активност на училиштето по повод Патрониот празник.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер