English French German Macedonian

Промоции 09.02.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Меѓународниот Славјански Институт - гр. Москва, Филијала Македонија - Битола  во соработка со “Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола, организираат промоција на книгата; “ВРЕМЕ НА СМРТНАТА ЉУБОВ”  роман од професорот на Славјанскиот Институт д-р. МЕТОДИ МАНЕВ од Свети Николе. Промотори на романот беа: д-р. Јован Дамјановски и писателот Петре Димовски од Битола.

Извадоци од книгата читаа: Ева Гаврилова и Нико Ѓоргиевски студенти на Славјанскиот Институт во Битола.

Музички настап Нико Ѓоргиевски. 

Модератор на програмата Делфина Лидони.

Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер