English French German Macedonian

Учениците на средба со писателите за деца на „Просветно дело“ во битолската библиотека

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

На ден 24 и 25 декември 2018 година во НУУБ „Свети Климент Охридски“ - Битола се одржа саем на книгата во организација на Просветно дело каде можеа да се купат сите најнови изданија на сликовници, книги, прирачници и слично. Исто така, учениците од неколку основни училишта кои присуствуваа заедно со своите наставници имаа можност да поразговараат со уредниците, илустраторите и писателите за деца од списанијата Росица, Развигор, Другарче и Наш Свет. На следните линкови следат повеќе фотографии https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10157091760938679

https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10157090997983679

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер