Најавување

English French German Macedonian

Календар на активности

PDFПечатиЕ-пошта

Активности март 2018

 

понеделник

вторник

среда

четврток

петок

сабота

1

2

3

5

доделување на признанија и награди по распишаниот конкурс за краток расказ

17 часот

6

„Еден друг вид на учители“

17 часот

7

посета на Хоспис „Сју Рајдер“

12 часот

8

9

10

12

Културните практики поврзани со мартинките

Управа за развој на културното наследство

- 11 часот

13

14

15

16

18

19

12 часот Еко активности во холот на библиотеката

20

Промоција на книга Ренате Велш во

12 часот

21

Одбележување на Светскиот

ден на поезијата – 18 час

22

ОУ „Даме Груев“ – Битола

Поставување на упатствата за заштита на вода, струја итн – 11 часот

23

Драматизација ОУ „Елпида Караманди“ – Битола

И читање на пораки

11 часот

24

26

27

28

Доделување на награди од конкурсот „Чист воздух за сите“

12 часот

29

30

31

Спелинг од 9 до 14 часот

Работилница за Велигденски обичаи во различни земји

Roseta Stoun

- 11 часот

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер