English French German Macedonian

Промовиран прирачникот „Боите на животот“

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

ОУ  „Св. Климент Охридски“ -  Битола во соработка со партнерите НЦРИПУ- Битола и Здружението за развој на Ромската заедница „Сумнал“ -  Битола го добија микро грантот за проектот Боите на животот од Академијата на училишта од средна Европа АЦЕС.
Преку истиот се спроведоа низа активности меѓу кои и отворањето на човечката библиотека каде книги се личности од општественото живеење.

На ден  22.12.2017 година во просториите на НУ Универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски“ - Битола (роднокрајна сала)  беше одржана завршната активност - тркалезна маса на тема „Човечката библиотека во функција на намалување на социјалната инклузија кај учениците од основните училишта“, каде и ќе биде презентиран истоимениот прирачник. Издавач на прирачникот е НУ Универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски“ - Битола. На следниот линк следат фотографии https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10156139878758679

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер